En dejlig søndagstur

En dejlig søndagstur den 2. oktober 2011.

En lille snes medlemmer af vores forening var på besøg hos Esther og Tage Kristensen på Havrelandsvej, hvor vi så Esthers dejlige have og Tages veteranbiler m.m.. Der var uhyre stor interesse for begge dele. Herefter var værtsparret vært for et par stykker lækker smørrebrød med øl eller vand og ikke mindst en formidabel lækker lagkage med sommerfyld til kaffen! Tage sagde, det var en tak for tiden i Oddesund Nord.

Tage havde overtalt Jacob til at musicere lidt til bl.a. fællessang. Per Kristensen, som nu har overtaget Sundsgården, fortalte om sine fremtidsplaner, der lyder spændende. Forsamlingen ønskede Per held og lykke med projekt ”surfcenter” og lovede at støtte ham..

Lone Børsting takkede for den store gæstfrihed, hvormed vi var blevet mødt. Vi havde glædet os i lang tid, da besøget havde været længe under vejs! Hun overrakte 3 flasker vin.

Fra det øjeblik, da der var fælles afgang med bl.a. 2 veteranbiler i kortegen fra Oddesund Havn til vi tog afsked med Esther og Tage på deres dejlige gård, må vi konstatere, at vi var blevet en spændende og interessant oplevelse rigere . Tak til jer alle.

Og så var Leo og Tove blevet oldeforældre…. Tillykke.

Lb/okt./11

                Jacob underholder til kaffen.--

Jacob underholder til kaffen.--